Sessie
Zaal oranje: Rendement maken en risico’s beperken in 2022 door Christophe Cox, Société Générale en John Beijer, BeursPro
Datum en Tijd
vrijdag 15 oktober 2021, 13:00 - 13:45
Beschrijving

Na de coronadip begin 2020 zijn de beurzen erg sterk opgeveerd en wordt momenteel het ene record na het andere gebroken. De AEX-index staat inmiddels zelfs op 780 punten, wat de hoogste stand ooit is voor de Nederlandse sterindex.

Ook zien we een enorme groei van het aantal huishoudens dat aan het beleggen is: een groei van maar liefst 17%! Deze toename tot maar liefst 1,75 miljoen beleggende huishoudens is deze eeuw nog niet eerder vertoond.

Ook maakt de huizenmarkt een ongekende groei door die versterkt wordt door het grootste aanhoudende monetaire en fiscale stimuleringspakket uit de geschiedenis.

Met de zeer lage renteniveaus op dit moment lijkt het erop dat beleggers bereid zijn om meer risico’s te nemen tijdens hun zoektocht naar rendement, wat een enorme boost geeft aan financiële markten.

Wat moeten we doen in 2022: kopen, houden of winst nemen?

Elke belegger wil wel een hoger rendement in combinatie met een lager risico. Christophe Cox en John Beijer vertellen er alles over tijdens deze masterclass.

John Beijer (BeursPro) geeft verder zijn marktvisie over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street en niet te vergeten Europa. Uiteraard ontbreekt zijn visie over individuele aandelen niet, en zal hij concreet aangeven welke 5 Nederlandse fondsen niet mogen ontbreken in uw portefeuille om in 2022 goed beslagen ten ijs te komen.

Mocht het tij keren in de financiële markten, dan is het uitermate belangrijk om uw portefeuille te beschermen tegen dalingen: ook dit zal aan bod komen tijdens deze masterclass. Christophe Cox geeft daarbij een overzicht van de verschillende beursproducten waar u als belegger gebruik van kunt maken.

Tijdens de masterclass kunt u zich laten inspireren door nieuwe handelsideeën.

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Warrants, Factors en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Deze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf-belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Dit is een reclame-uiting.

Session Type
Masterclass